9 Şubat 2012 Perşembe

ARTIK BENİM DE BİR İŞİM OLDU:)

Dün itibariyle arkadaşlar ev hanımlığının yanında bir işim daha oldu..Kızımın anaokulunda ben de öğretmenlik yapmaya başladım.Şimdilik derse girmiyorum sadece çocukları ve öğretmenlerin davranışlarını gözlemliyorum...Çünkü bu saha benim hiç aşina olduğum  bir saha değil.Ama hem bana faydası hem kızıma faydası olacak ki şöyle...Ben daha çok çocuklara dinimizle ilgili fıkıh bilgilerine ağırlık vereceğim...Bu nedenle oturup sürekli araştırma yapmam lazım ki benim de bilgilerim artmış olsun...Kızım için zaten bu bilgiye gereksinim duyuyordum ama bir türlü başlayamıyordum..Allah yardım ettii bu vesileyle..Dualarınızı bekliyorum..Allah yüzümü kara çıkartmasın..Layıkıyla yapabileğim. Sizden bir ricam var..Eğer 3-6 yaş arası dini konularda yapılabilecek etkinlik(oyun-kağıt kes yapıştır vs) biliyorsanız veya böyle bir blogdan haberdarsanız benimle paylaşır mısınız? Benim bildiğim sadece evokulum var..
Zaman zaman okulda yaptıklarımızı paylaşırım sizinle...Bu arada blog çalışmalarına da devam...Yani hala bir gözüm de sizde..Zaten haftada 3 gün okuldayım.. Hepinize saygılar...

10 yorum:

Filiz dedi ki...

hayırlı olsun canım,senin adına çok sevindim..allahın izniyle üstesinden gelirsin,ve miniklere çok faydalı olursun inşallah..sevgiler..

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Merhabalar,
Yeni işiniz hayırlı uğurlu olsun.
Sevgiler...

marifetsende dedi ki...

Sağol filizcim inşallah faydalı olabilirim.sorumluluk baya ağır..dua edin...

marifetsende dedi ki...

sevalce lezzetler iyi dilekleriniz çin teşekkür ederim...

Birileri anlatsın dedi ki...

Yeni işin hayırlı olsun canım. Bu etkinliklerin dini olması şartmı, facede anaokulu etkinliği yapan yerler var o sayfaları takip edebilirsin.

Unknown dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun yeni işiniz. Sevgiler...

mavii dedi ki...

canımcımm bende nerde bu kız diyordum. nie bana müjde vermiyorsun ki nasıl arkadaşız anlamadım ben bu işi diger kaydına bakmasam göremiycegim :))
senin adına çok sevindimm cnmm hadi hayırlı olsunn

marifetsende dedi ki...

allah razı olsun mavimm...ne bileyim işte blogdan duyurunca sanki görmemişin bir işi olmuş habire mesaj atıyo demesinler diye ayrıyaten mesaj atamadım:)))

bircanın renkli dünyası dedi ki...

Hayirli olsun ;))

marifetsende dedi ki...

teşekkürler sevgili bircAN:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...